print | close

Отговор


Автор: Анонимен
Автор: Нина Спасова
Автор: Анонимен

Здравйте,скоро се регистрирах с надеждата поне тук да срещна някаква подкрепа.Преди около седмица разбрах,че съм бременна в 6 месец.Карала съм цветна бременност.Не мога да опиша в какъв шок съм все още.Не срещнах подкрепа нито от семейството си,нито от мъжа,от който е детето и който би трябвало да е до мен.Явно ще съм сама и съм страшно стресирана.Всеки съвет ще ми е от полза.Благодаря

Привет!

Ако искаш да се видим и да поговорим, пиши ми на лично съобщение. 

Съвет трудно може човек да даде и то в такава деликатна ситуация. Като начало нямаш опция освен да родиш, а оттам нататък всичко е в твоите ръце... ако искаш детето, тогава ще успееш да се справиш, а дори и сама (което не ти го пожелавам).  Много жени, включително и аз, сме се оправили сами с дете, така че не е невъзможно, но не и лесно, няма какво да се заблуждаваме!

Поздрави!

 

 Ще се радвам да се видим.Не очаквах веднага някой да ми отговори.Сега ходя по доктори,правя изследвания и трябва да приключа с това,защото нямам време.Знам,че не е лесно.Майка ми цял живот е бъхтила сама с 2 деца и се надявах точно това да не се случи с мен но уви..има много неща,които не мога да напиша тук в сайта и ми е трудно да обясня подробно цялата ситуация.

Пиши ми на лично съобщение, за да си разменим телефоните и да се разберем нещо. Дори и да не се видим, може да се чуем по телефона :)

Поздрави!

close