print | close

Отговор


Автор: Администратор
Автор: Анонимен
Редактор: Администратор
Автор: Анонимен

Родителите ми не са имали брак, но баща ми е бил съден за издръжка. Когато станах на 18 получих писмо, в което ме питаха дали искам да прекратя делото или да продължа да го водя, в този момент бяхме в добри отношения и прекратих делото за издръжка. Въпросът ми е мога ли да подновя това дело и за каква издръжка бих могла да претендирам ?(редовно обучение, бакалавър, 20г.)

 Бих искала да добавя че той работи в чужбина (Англия, Германия), но за различни фирми, например подписва договор работи 4-5 месеца, връща се в България за месец (вероятно докато намери друга работа) и заминава отново. Като не е давал конкретна причина освен че условията там не му харесвали. Въпросът ми е, дали това би затруднило бъдещото дело, което смятам да заведа срещу него ?

Здравейте,
Зададеният от Вас въпрос е извън тематичната насоченост на този сайт, но при желание от Ваша страна и изпращане на лични координати, нашият адвокат ще се свърже с Вас, за да Ви консултира индивидуално и окаже нужното съдействие за разрешаване на описания казус.

 Добре, благодаря Ви, ще използвам имейл адреса който сте посочили в по-горните коментари.

close