Търсене

Коментар

Автор: Niki Raeva

много жени са в това положение, самотни, въпреки, че за околния свят са с мъж, но по ред причини, особено финансови, избират да не промянт това положение.

Коментар

Автор: Анонимен

Откакто се върнах на работа (след майчинството), с мъжа ми сме като съквартиранти. Той някак си продължава да си мисли, че всички домакински задължения са моя отговорност, на мен времето не ми стига от работа, грижи за детето готвене, чистене, гладене и прочие и напрежението между нас нараства, защото аз вече не мога да търпя това положение. 

Коментар

Автор: Анонимен

За съжаление аз ще изкажа мнение, базирайки се на собствен опит. В повечето случаи "татковците" не само смятат, че всички домакински здължения са задължение на майките, но наистина го вярват. И така от ден на ден се случва точно това - всичко, което остава между мама и тате е едно нарастващо напрежение, което пък от своя страна неминуемо рефлектира върху малките човечета в къщи. Не знам защо се оказва толкова трудно да се разпределят задълженията към семейството, за да се избегнат този вид развръзки. Нали за да е усмихната и приветлива една жена (защото това са очакванията към нея) трябва някой да се погрижи за това - дали като и поднесе едно най-обикновенно цветенце или като помогне със домакинството и и предостави някакво време, в което тя да обърне внимание и на себе си, за да се почувства като жена и респективно да се държи като такава.

И тъй като мисля, че тук ще се включат предимно майки искам да им кажа следното : Мили дами не забравяйте, че тези мъже също са възпитавани от жени, така че внимавайте как възпитавате децата си.

Напиши коментар

 Анонимен


Въведете текста в полето до изображението.
Ако не сте регистриран потребител, Вашата публикация ще бъде публикувана на сайта след одобрение от администратор!