Търсене

Коментар

Автор: Анонимен

За съжаление напоследък все по-често можем да отговорим на този въпрос със "Да". От ден на ден се отдаваме все повече и повече на навиците и колелото на ежедневието. Все по-малко стават хората, които смеят да си зададат въпросът "Щастлив ли съм". Според мен истината е, че все повече се превръщаме в страхливци, които не смеят да погледнат истината в очите дори и когато тя е очевидна. Да, повече от сигурно е, че да се справяш сам е много по-трудно, но трябва ли да ни е лесно за сметка на щастието в къщи?

На кого тогава сме сърдити и ядосани? Ако ние не направим нещо, с което да обявим на вселената, че заслужаваме щастие, защо тя да ни дари с нещо по-красиво и по-истинско. Аз лично смятам, че човек никога не трябва да престава да се бори за щастието си, защото само така може да отгледа вярващи в истинските неща деца. И само тази борба може да ти попречи да се превърнеш в малодушна и безлична личност.

Пожелавам успех на всеки, който е решил, че не иска да бъде зависим от някакви материалности, които не го правят щастлив:)

Напиши коментар

 Анонимен


Въведете текста в полето до изображението.
Ако не сте регистриран потребител, Вашата публикация ще бъде публикувана на сайта след одобрение от администратор!